Spencer Park

This detached double-fronted Victorian family house was completely refurbished and expanded, with a new single-storey extension to provide a family living room and study that look onto a newly land­scaped garden. At ground and first floor level, the existing split-levels have been manipulated to give an arrangement of discrete interconnected spaces.

Similar Projects

Le Petit Fort, Jersey
Le Petit Fort is an outstanding new family home on the west coast of Jersey.
Continue Reading
The Eyrie, Suffolk
This exemplary eco-home marked a new chapter for clients who wanted a new house in which to host friends and grown-up children and spend quality time, after moving on from their family home of 30 years in Suffolk.
Continue Reading
Para 80 The Dove at Burcott, Somerset
When complete, this new country house will be truly ground-breaking: the first in the world to achieve PassivHaus performance with a non-standard form.
Continue Reading
1 2 3 9

Contact us today to discuss your project

Get in touch
We produce beautiful buildings, ensure quality construction and explore innovative design whilst preserving a strong sense of space.
01603 766 220
info@hudsonarchitects.co.uk
Norwich Office
Hudson Architects
37 St Andrews Street, Norwich, NR2 4TP.

Social Media
© HUDSONArchitects 2021
Design by dash
crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram